Image Image Image Image Image

Rich media

Wat is rich media?

Rich media is een ander woord voor mixed media. Dat is niet meer dan het combineren van verschillende mediums in één project. Dat klinkt simpel, echter de mogenlijkheden zijn ongekend. Mooren Productief doet al meer dan 15 jaar onderzoek naar de mogelijkheden en het combineren van verschillende technieken op het web. U heeft vast wel gehoord van de term ‘het tweede scherm’. Dat is een voorbeeld van mixed media. Daar wordt het medium televisie gecombineerd met bijvoorbeeld een applicatie op een smartphone of tablet. Maar ook binnen één website kunt u verschillende mediums terug zien. Vaak een live stream in combinatie met een chat.

Wij begeven ons graag tegen de grens van deze mogenlijkheden, bij de meeste mensen ligt tegenwoordig een snelle internet verbinding voor de deur. Ook de mobiele netwerken worden sneller en sneller. De tijd van rich media als zakelijke toepassing en als entertainment vieren hoogtij om ons heen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze ervaring met het ontwikkelen van rich media projecten kan u helpen reiskosten te drukken door bijvoorbeeld een, op uw wensen toegespitste, vergadertool te ontwikkelen met live video, screensharing, event logging en nog meer opties. Dit gaat verder dan google hang-out en docs. Niet te vergelijken met de online vergader tools nu op de markt. Ons framework is gemaakt om samen te communiceren. U maakt uw wensen kenbaar en wij implementeren deze wensen in een overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken vagader platform speciaal voor uw orginisatie of branche.

Is dat alles?

Het voorbeeld hierboven is slechts één van de toepassingen van Rich Media. Wilt u echt alles weten, neem dan contact met ons op!