Image Image Image Image Image

Projectietechniek


  • Theater

    Projectietechniek is tegenwoordig een veelgebruikte techniek in theater voorstellingen. Een krachtig middel mist goed gebruikt. Mooren Productief heeft ruime ervaring met het ontwerpen van projecties voor theater voorstellingen. Een belangrijk aspect van projectie in een voorstelling is de balans met de rest van de elementen (script, decor, licht, spelers en props). Tevens is het van belang dat de projectie op iedere lokatie toepasbaar is wanneer het een reizende voorstelling betreft. Het van uiterst belang dat er een nauwe band ontstaat met de regiseur, decor en licht ontwerper. Dit vereist een niet al te grote ego en de kracht om goede ideeen helder te communiceren zodat er op de premiere een mooi resultaat is behaald. Hierover kunt u met een gerust hart eens contact opnemen Mooren Productief.


  • Live muziek

    Projectietechniek is tegenwoordig een veelgebruikte techniek in live optredens. De kracht van bewegend beeld kan alle aandacht eisen. Het moet niet zo zijn dat de performance overwoekerd wordt door videobeelden. Daarom verdiept Mooren Productief zich alvorens een overeenkomst te sluiten zich in de muziek en de performer zodat er balans onstaat. Wij willen alleen een optredens ondersteunen waar wij geloven dat beide partijen elkaar kunnen helpen om de show naar een hoger niveau te brengen. Neem gerust contact op om kennis te maken.


  • Dans feesten

    Het ‘gewone’ VJ werk behoort niet tot onze werkzaamgheden. Toch kunnen wij uw dansfeest voorzien van meeslepende beelden. Een dansfeest is vaak niet de plek om lange verhalen te vertellen met beelden. Daar is uw publiek niet voor gekomen. Onze aanpak op een dansfeest is anders dan dat u op de meeste dansfeesten zult aantreffen. Zie het meer als bewegende schilderijen, wat niet wil zeggen dat de beelden niet opzwepend zullen zijn. Heeft u een dansfeest waar u iets anders wilt laten zien dan het standaard VJ geknipper kunt up contact opnemen via het contact formulier.Technieken en skills

Mapping

Projectie op schermen hebben we allemaal al gezien. Ook het projecteren op fysieke objecten is niet nieuw meer. Toch is dat laatste (mapping) een zeer krachtig middel om in te zetten. Ieder gewenst object of vlak kan gebruikt worden als projectie oppervlak. Ons eerste mapping project stamt uit 2002. Voor dat project is de mapping in de studio voorbeid. Tegenwoordig is de techniek en onze kennis zo ver dat het met het grootste gemak op lokatie kan worden gerealiseerd.

Synchronisatie

Wij kunnen uw show dusdanig programmeren dat het naadloos samen gaat met de rest van uw show. Dan koppelen wij onze hardware aan uw bestaande lichtshow of showcontrol.

Live beelden

Nemen van en direct terug geven aan de ruimte. Een door ons veelgebuikte techniek is het processen van live beelden. Zwaar Gemanipuleerd of rete strak. Hiermee kunt u ruimte en afstand vergroten of verkleinen. De tijd staat stil, niet van te voren bedacht constant reageren. Super krachtig. Deze beelden kunnen uiteraard gecombineerd worden met vooropgenomen filmpjes.