Image Image Image Image Image

Over ons

Mooren Productief is een eenmanszaak met een ervaren technische achterban. Gevestigd in hartje Amsterdam. Eigenaar Marco Mooren noemt zichzelf autodidact digitalist. Hij is opgegroeid in een scheepvaart familie, de ideale omgeving om te leren, enoveren en improviseren.

Hij schreef in 1984 zijn eerste computerprogramma op een Commodore 64. Een alarmsysteem wat de deuren en de ramen rondom zijn kamer in de gaten hield. Zo kon hij zien hoe vaak de toiletdeur open en dicht was gegaan. Als snel wist hij een modem te bemachtigen waarmee hij nog ver voor het internet,  contact maakte met andere computers in de wereld. Het ontbreken aan de angst iets kapot te kunnen maken en de drang om de grenzen op te zoeken van communicatie en diverse andere technieken heeft hem gebracht waar hij nu staat.

Verbinden, contact maken en in contact brengen, dat zijn de steekwoorden die op elk van zijn disciplines toepasbaar zijn. Zijn alterego ‘dr-error’ verbind verschillende soorten media in de vorm van ‘rich media‘. Ook kan ‘dr-error’ het niet laten soms aan een expositie deel te nemen met een vaak ogenschijlijk niet geautomatiseerde installatie. Dit is waar hij de fysieke werkkelijkheid verbind met een verborgen digitale laag. Een ander alterego ‘vidioot’, de visuele artiest in Marco Mooren, zorgt voor geprojecteerde visuele prikkels in bijvoorbeeld een theater voorstelling of bij een live band. De hardcore techneut in Marco Mooren beschikt over de skils grote zakelijke computer netwerken te ontwerpen en te beheren. Maar ook voor een persoonlijk advies voor uw workflow op een klein kantoor kunt u terecht bij Mooren Productief.

Eigenlijk kunt u terecht bij Mooren Productief voor een all-round advies op het gebied van visuele communicatie sensaties. Mochten wij geen raad weten met uw vraag dan kunnen wij u wellicht doorverwijzen naar een collega bedrijf uit ons netwerk.